Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Super.cz dnes informoval o nabídce, kterou měl právní zástupce Tomáše Plekance (41) předložit Lucii Vondráčkové (44). Podle ní nabídl hokejista své stále ještě ženě 25 tisíc korun měsíčně výživné na obě děti a byt v Praze. Lucie dohodu odmítla a odletěla podat žádost o rozvod do Kanady.

Ukázalo se ale, že existuje ještě jeden dokument od právníka Plekance. Na první pohled vypadá totožně, je ale delší.

Podle druhého dokumentu Plekanec nabídl alimenty ne 25 tisíc, ale 60 tisíc měsíčně - 35 tisíc na staršího syna, 25 tisíc na mladšího. K tomu je připraven hradit veškeré školy, zájmové kroužky, dovolené. Navíc se v něm píše, že Vondráčkové daruje byt v Praze a odpustí 200 tisíc kanadských dolarů, které půjčil na film.

"Můj klient je rovněž připraven postoupit Vám bezúplatně v souvislosti s rozvodem vašeho manželství jeho pohledávku z půjčky vůči paní Martině Adamcové ve výši 200.000,- CAD, včetně dohodnutých úroků v sazbě 6% p. a," píše advokát v dokumentu.

Jen jeden z dokumentů je pravý. Je otázkou, kdo a proč ten druhý upravil. Chtěla snad Lucie působit jako chudinka, kterou chce Plekanec oškubat? Nebo naopak nechce zámožný hokejista vypadat jako škrt, který chce své ženě a dětem dát nejmenší možnou částku? Nebo je to celé jinak?

Reklama

Další články

Načítám