Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda trháku Padesát odstínů šedi i jeho pokračování Dakota Johnson (28) vypadala velmi zaskočeně, když ji při focení k novému filmu Suspiria režisér Luca Guadagnino položil ruku nebezpečně blízko jejího poprsí.

Podle deníku The Sun se Luca snažil pouze zakrýt hereččino poprsí, které se dralo ven z šatů. Na fotkách to však vypadalo, jako kdyby překvapenou herečku sám osahával. Po nedávné kampani Me Too, které se účastnily především herečky a ženy po celém světě, není divu, že fotografie upoutaly tolik pozornosti.

Johnson, která se v minulosti svěřila, že kvůli Padesáti odstínům musela tvrdě pracovat na své postavě, nyní popsala, že to nebylo nic v porovnání se zmiňovaným snímkem Suspiria. Nová verze hororu ze 70. let je totiž založena na tanci. Děj se odehrává v berlínské taneční škole a hlavní postava, kterou ztvárnila Johnson, je posedlá démonickými silami.

„Cvičila jsem půl roku před tím, než se vůbec začalo natáčet. Ve Vancouveru jsme natáčeli třetí část Odstínů a já chodila cvičit s trenérem každý den před prací nebo po práci,“ popsala náročnost svého programu pro Reuters.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám