Hlavní obsah
Článek

Na pražském Barrandově, v sídle televize Nova, zavládlo obrovské zděšení! Herečka Hana Maciuchová (†75) se coby kantorka Hejlová po dlouhé pauze znovu vrací do nekonečného seriálu Ulice. Jenže dosud přísně tajný scénář 1322. dílu, jenž se vysílá 1. listopadu a v němž k návratu dojde, se podařilo získat redakci Super.cz. Scénář je podepsaný jménem herečky a tak se rozeběhlo interní vyšetřování, zda materiál neposkytla novinářům sama hvězda Ulice. Přečtěte si pouze u nás v článku a ve fotogalerii, na co se s Hejlovou v Ulici můžete těšit!

První, kdo spatří navrátivší se Hejlovou, je její platonická láska Pešek v podání Rudolfa Hrušínského. Jenže ten ze sebe ani tentokrát nedokáže vysoukat vyznání, jak moc mu Miriam chyběla, a začne se bavit radši na neutrální téma. "Je potřeba, aby těm dacanům někdo ukázal autoritu," zbaběle uteče od osobnějších témat Pešek.

Ve sborovně zase čeká Hejlovou nepříjemné setkání s učitelem Kalinou (Pavel Nový). I když mu dává všemožně najevo, jak jí je krajně nesympatický, ne a ne se ho zbavit. "Vítejte v jámě lvové, paní kolegyně," lísá se Kalina. Čeká ho jen odtažitost a mrazivý pohled Hejlové.

Co dalšího Hejlovou čeká v prvním díle? Kdo se jí vzepře? S kým bude bojovat? To se dozvíte v další části našeho malého seriálu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám