Hlavní obsah
Článek

Herečka Iva Pazderková (44) si na módu potrpí, nevyhledává ovšem světové značky. Vystačí si sama. Také na finále modelingové soutěže vyrazila v šatech, které si sama spíchla. A nepotřebuje ani vizážistky. Naopak sama prý občas poslouží kolegyním, kterým se líbí, jak se dokáže vlastnoručně nalíčit.

Komplexy z toho, že se na pódiu v rámci slavnostního večera Schwarzkopf Elite Model Look procházely krásné mladé štíhlé modelky, Iva nemá. "Strašně ráda bych taky takhle vypadala, ale nevypadám," smála se Pazderková a vyjmenovala nám, co by všechno musela dělat, aby byla jako holky. Ovšem radši se věnuje své profesi. "Myslím, že důležité je, aby se člověk o sebe staral tak, aby byl zdráv," míní.

V rámci outfitu, který do Španělského sálu Pražského hradu vynesla, jsme si povšimli absence šperků. Místo toho Ivu v dekoltu zdobí vytetovaný křížek. "Mám ho od šestnácti let. Měla jsem moc dobře rozmyšleno, co si nechám vytetovat, a jsem s tím stále spokojená. Jen to chce obnovit, protože už ztrácí barvu. A co je důležité, tímto apeluji na všechny, že pokud chcete tetování, tak by pro vás mělo mít ještě jiný význam než dekorativní," uzavřela Pazderková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám