Hlavní obsah
Článek

Nový přítel moderátorky Michaely Ochotské (39) už má po rozvodu a užívá si novou lásku. "Rozvod proběhl 23. září a rozsudek už nabyl právní moci," upřesnil Michal Exner Super.cz. S exmanželkou Denisou se domluvili na péči o dvou a půlletého syna Michala i na dělení majetku, přestože neměli uzavřenou předmanželskou smlouvu. Syna má jednou za čtrnáct dnů na víkend a seznámil ho už i s Míšou.

Exner se do Ochotské zahleděl v červnu na párty v Karlových Varech a rozhodl se, že tuhle krásku musí sbalit. Okamžitě si sehnal její číslo na mobil a začal ji uhánět esemeskami. "Deset dní jsem ji přemlouval, aby se mnou šla na večeři. Byla to láska na první pohled," svěřil s úsměvem.

A v srpnu už jeli na první dovolenou na Kanárské ostrovy. I když Exner vede firmu, která prodává luxusní auta, Míše ještě nové auto nepořídil. Dokonce spolu prý ještě ani nebydlí. Hraje v tom snad roli fakt, že má jeho firma problémy?

"Kdo v současné době problémy nemá? Ale vše se dá zvládnout. U táty pracuju od svých sedmnácti let a v krachu rozhodně nejsme. Nějakých značek se ale budeme muset vzdát," vysvětlil Exner.

Milenci se spolu objevili na první společenské akci až tohle pondělí, kdy se vypravili na kadeřnickou show do kostela svaté Anny. Exner tvrdí, že mediální zájem určitě nevyhledává, ale lásce musí přinášet oběti. "Moje bývalá žena sice byla modelka, ale nijak známá, tak na to nejsem zvyklý," připustil.

Víc zkušeností se známou partnerkou má Michalův bratr Radek, který chodil s Hankou Svobodovou, než mu ji přebral Leoš Mareš. "S bráchou se určitě netrumfujeme, kdo bude mít slavnější holku," smál se Michal Exner.

Michalovi s Míšou to prý klape ve všech směrech. "Míša kromě jiného i skvěle vaří," pochvaloval si. Jen v sexu se ještě vylaďují na stejnou vlnu. "Společný orgasmus? Ten jsme asi ještě neměli," prozradil Exner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám