Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálový zpěvák Peter Pecha (34) už od příprav na muzikál Rocky maká na svém těle. Denně je v posilovně, a navíc si přísně hlídá i stravu. "Nejím věci s lepkem, takže třeba těstoviny nepřipadají v úvahu. Jím šestkrát denně, vlastně toho spořádám hrozně moc. V průběhu dne sním zhruba 450 gramů rýže a víc jak půl kila masa. Musím jíst, abych nezhubnul," řekl Super.cz Peter.

To znamená, že měsíčně sní víc jak 15 kilo masa. A to rozhodně není levná záležitost. Nebo ano? "Když si člověk vaří sám a všechno si nakupuje, jde to. Nejsnadnější příjem masa je z kuřecího, není to tak drahý jako hovězí svíčková. Na den to nestojí ani sto korun. Naházím si to do krabiček a jím to celý den," vysvětluje.

Do posilovny teď kvůli konkrétní roli sice nemusí, přesto fitko pravidelně navštěvuje. "Vytvořil jsem si návyk. Baví mě to, navíc je fajn, když je člověk fit, a u naší profese je fyzická kondice důležitá. Je to dobré pro práci i pro dobro těla," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám