Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Meghan (37) je nyní po celém světě známá jako vévodkyně ze Sussexu, ale stále je schopna cestovat úplně sama, aniž by o tom kdokoliv věděl. Podle ABC News si minulý týden vyrazila na krátký výlet do Kanady za kamarádkou. Kensingtonský palác aerolinky vyzval, aby vzácná cestující nebyla během letu rušena posádkou a dalšími pasažéry.

Meghan, která nedávno odhalila nožky v minisukni, strávila tři dny s Jessicou Mulroney a jejím manželem v Torontu. „Strávili je dlouhým povídáním, vařením a také hrou s jejich dětmi, které milují tetu Meg,“ zaznělo v médiích. Jessica a Ben jsou Meghaninými blízkými přáteli a účastnili se i královské svatby.

Vévodkyně se dokonce během výletu do Kanady sešla se starými přáteli, a to všechno v úplné tajnosti, aniž by je někdo viděl nebo vyfotil. Dovolená navíc přišla v pravou chvíli, neboť Meghan má před sebou náročné období. Na podzim ji s princem čekají povinné cesty po Austrálii a Novém Zélandu.

Reklama

Další články

Načítám