Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Libor Bouček (43) v prosinci oslaví teprve 38 let, ale už teď přiznal, že si přijde líný a starý. A co víc, nesnáší adrenalin! A přitom bude moderovat show 1 proti všem, kde lenost a bojácnost jsou zatraceně na škodu.

„Vítězí u mě už stáří a lenost, mám rád pohodlí. Nikdy jsem nebyl adrenalinový typ. Zkusil jsem i bungee jumping, ale když jsem to dal, žádný extrémní pocit nadšení se nedostavil,“ prozradil Bouček.

Aspoň byl ale za hrdinu. „Je to výborné, protože pak už může člověk jenom překvapit. Když o sobě říkáte, že jste mladý, energický a ambiciózní, tak pak už můžete jenom zklamat,“ dodal moderátor s tím, že již dnes v pět hodin odpoledne v rámci show 1 proti všem změří své síly společně s parťákem Leošem Marešem. (47)

Pánové se ovšem nebudou prát, ale na pražském Výstavišti absolvují pingpongový turnaj. A protože jsou oba značně soutěživí, mají se všichni návštěvníci na co těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám