Hlavní obsah
Článek

Auto je vizitkou majitele a zablácená kapota dobrý obrázek nedělá. Je dobré se do mytí automobilu pustit na vlastní pěst? Hodně záleží na použitých přípravcích.

Kvalitní autokosmetika zajistí nano ochranu

Více

Komerční sdělení

Máte rádi pohled na čisté auto, které se leskne, jako byste ho právě přivezli z autosalonu? Doporučujeme dbát na výběr kvalitní autokosmetiky, která takový výsledek skutečně přinese. Ideální je použít nano šampony, které kapotu nejen očistí, ale i zakonzervují proti vlivům agresivního prostředí a dodají mu krásný lesk. Různých autošamponů, leštěnek a vosků najdete dnes na českém trhu velké množství. Zdaleka ne všechny ale nabízejí srovnatelnou kvalitu. Proto se nenechte zlákat jen nízkou cenou a vsázejte hlavně na ověřené značky.

Neméně důležitý je interiér vozu

Foto: eko GRADO
Více

Foto: eko GRADO

Komerční sdělení

K čemu je šoférovi vypulírované auto zvenčí, když tráví svůj čas na cestách hlavně za volantem? Udržovat čistý interiér vozu neznamená jen sesbírat jednou za 500 km prázdné plastové lahve z podlahy a vyprášit koberečky. Lepší dojem udělá pravidelné vyluxování a udržovaný interiér. Kvalitní emulze na ošetření kožených povrchů oživí barvu sedaček, takže budou vypadat jako nové, a navíc zintenzivní nezaměnitelnou vůni kůže. A čistý volant, palubní deska nebo displej GPS navigace také neslouží jen pro parádu. Už jen dobrý výhled na kontrolky dodá vaší jízdě na pohodlí i bezpečnosti!

Špičková německá autokosmetika v ČR

Foto: eko GRADO
Více

Foto: eko GRADO

Komerční sdělení

Produkty k čištění a péči o automobily od německé firmy KOCH Chemie GmbH si oblíbili zahraniční výrobci automobilů Mercedes, BMW, Volkswagen i Porsche. Čistota a lesk však nejsou jen výsadou luxusních vozů z autosalonů a televizních reklam. Prémiová autokosmetika už pronikla také na český trh, kde ji využívají profesionální mycí linky i běžní řidiči. Ověřenou kvalitu, nano konzervaci a snadné používání ocení všichni, kterým není úplně lhostejné, jak jejich auto vypadá.

Další články

Načítám