Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévodkyně Meghan (37) vypadala božsky vedle prince Harryho (33) na muzikálu Hamilton ve Victoria Palace Theatre v Londýně. A tentokrát odhalila i víc než obvykle. Vyrazila totiž v černém sáčku a minisukni! Ukázala tak světu svoje hubené nožky.

Ale tentokrát to nebyla krásná vévodkyně, kdo na sebe strhnul veškerou pozornost, ale byl to princ Harry. Ten totiž sám neváhal vstoupit na prkna, co znamenají svět, kde do mikrofonu zazpíval pár tónů z umělecké verze písně You'll Be Back, kterou v muzikálu zpívala postava George III., Harryho předka.

Diváci byli nadšeni a okamžitě prince začali povzbuzovat, aby zpíval dál. To se však nestalo. „Ne, já nebudu zpívat, přemlouvali mě, ale odmítl jsem,“ zavtipkoval princ místo zpěvu.

Poté poděkoval všem účinkujícím a zúčastněným. „Opravdu nevím, jak to dokážete dělat každý den, znovu a znovu dokola,“ vzdal hold hercům. Celá akce byla charitativního rázu na podporu princovy organizace Sentebale pro jihoafrické dětí a mládež s HIV.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám