Hlavní obsah
Článek

Od začátku srpna zpěvák Martin Pošta (51) intenzivně zkouší nově připravovaný muzikál Doktor Ox. A přestože už má někdejší člen skupiny Laura a její tygři za sebou řadu jiných muzikálových rolí, v tomto případě si přece jen ukousl velké sousto.

Získal totiž hlavní roli doktora Oxe, kvůli níž musí dohánět velké mezery v tancování. „Musím říct, že ta role je opravdu náročná z toho důvodu, že tam musím tančit. Tančil jsem jenom v kapele Laura a její tygři takovým svým osobitým způsobem, takže je pro mě choreografie španělská vesnice. Chodím tedy každý den dvě hodiny před zkouškou drtit choreografii, což je opravdu dřina. Ale baví mě to a snad to má i nějaký výsledek,“ přiznal Super.cz zpěvák.

Střídat se bude s Jiřím Kornem (69), který má na rozdíl od něj s tancem bohaté zkušenosti a méně zkušenému kolegovi tak v této oblasti alespoň trochu pomáhá. „Jsme domluvený s Jirkou, že já chodím dvě hodiny před tím a on chodí jednu. Takže jednu trénuju sám a tu další s Jirkou,“ upřesnil Pošta, který s Kornem nespolupracuje poprvé. „Alternuju se s Jirkou už v třetí roli a vždycky jsme si předávali různé zkušenosti a nápady,“ přiznal zpěvák.

Náročné přípravy si ale už pomalu vybírají svou daň. Kvůli tomu, aby zvládl nedostatky dohnat, se totiž pořádně ani nevyspí. „Málo spím, protože jsem zvyklý chodit spát v jednu nebo ve dvě hodiny a teď musím vstávat tak v půl šesté, abych to všechno stihnul,“ uzavřel Martin Pošta.

Reklama

Další články

Načítám