Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lídr kapely Elán Jožo Ráž šokoval. Zpěvák sice velmi nerad mluví o svém soukromí, ale v poslední době udělal několik výjimek. Ráž se rozpovídal o nejbolestnějším okamžiku, jaký kdy prožil. Byla to smrt jeho otce, který zemřel, když bylo Rážovi pouhých dvacet.

„Je mi po něm smutno. Nestihli jsme si pořádně popovídat jako chlap s chlapem,“ řekl v dokumentu pro televizi Markíza Ráž. Předčasnou smrt otce označil za největší ztrátu svého života. „Byl to výborný chlap. Umíral dlouze a těžko. Bylo to pro mě hrozné,“ svěřil. Rážův otec byl sportovec. „Byl vodák. Měl výbornou postavu, nádherný chlap,“ dodal zpěvák.

Jožo tvrdí, že právě po otci zdědil hlas. „On měl strašný hlas. Když křičel, třásly se zdi a vypadávala okna. Nekřičel často, ale když už, všichni jsme byli zalezlí pod klavírem.“ uvedl. Sám se ale chce kariéry vzdát. „V roce 2012 v kapele Elán končím. Budu jen ležet na gauči, kouřit cigára a popíjet dobrou whisky,“ řekl Super.cz.

V poslední době přidal ještě jeden zajímavý příběh ze svého dětství. Otázkou ovšem je, zda mu lze věřit, neboť až příliš připomíná Járu Cimrmana. Ráž totiž uvedl, že v dětství byla jejich rodina tak chudá, že musel nosit oblečení po starších sestrách.

Reklama

Další články

Načítám