Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sotva Leoš Mareš (47) vybalil kufry, už je zase na cestách. Zatímco ještě před pár dny chodil po peruánských kopcích s manželkou Monikou, teď vyrazil na dobrodružnou túru po Slovensku se syny Jakubem (12) a Matějem (9). Tam Leoše čekalo milé překvapení.

Potkal tam Ladislava Angyala (17), se kterým se moderátor seznámil během účinkování v SuperStar.

„Jsou prostě chvíle, které nenaplánujete. Vracíme se z túry a syn mně říká... Je tady Ladislav Angyal. Kde? Na Štrbském plese. Napsal mně na Instagram. Čeká u nás před hotelem,“ svěřil se Leoš na sociální síti.

Společně si pak zazpívali u klavíru písničku a vyrazili také na noční výlet s lucernami. „Přijel úplně sám. Jen tak. Koupil si jízdenku z Komárna a vypravil se na výlet. Bez kamaráda, bez holky. Říká: Já jsem rád sám. Jde z něj tak neskutečně pozitivní energie, že mě to až dojalo. Navíc synové ho milují, byli s ním před týdnem na táboře,“ dodal dojatý moderátor, který se v sobotu objeví v novém televizním formátu 1 proti všem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám