Hlavní obsah
Článek

Řeč je o Monice Bagárové (29). Mladičké a velmi talentované zpěvačce, která se nápadně podobá jedné z nejúspěšnějších zpěvaček planety Beyoncé. Podobně jako Monika nyní, mohla Beoncé vypadat před patnácti lety. Podobá se jí nejen svou exotickou krásou, ale také hudebním repertoárem.

Mladinká kráska velmi dbá na svůj styling. Moniku prakticky nepotkáte bez dokonalého make-upu a stylingu, který je mimo jiné velmi trendy. Zpěvačka nedávno přiznala, že módu miluje a ulítává si na ní. Na oblečení a módní doplňky padne nemalá část jejích příjmů. Což se dá ale při pohledu na Moniku brát jako velmi dobrá investice.

Sama už ale tolik neutrácí jako v dobách, kdy začala vydělávat své první peníze. "Zjistila jsem, že když jdu do obchodu a strašně se mi tam líbí nějaké tričko, nehledím na cenu, a přestože je opravdu hodně drahé, většinou si ho koupím. Jenže stylista mě teď naučil, že můžu jít i do jiného obchodu, kde je skoro stejné oblečení o polovinu levnější. Takže už jsem se naučila tolik nerozhazovat a investovat do smysluplnějších věcí než do hadrů," přiznala před časem.

Krásná Monika je již dlouho šťastně zadaná s Benem Cristovao. Dýchalo to i z fotek z jejich společné romantické dovolené v Barceloně, na které Monika odhalila své sexy tělo jen plavkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám