Hlavní obsah
Článek

Hokejista Tomáš Plekanec (41) přiznal po rozchodu s Lucií Vondráčkovou (44) vztah s tenistkou Lucií Šafářovou, která v minulosti několik let žila s tenistou Tomášem Berdychem.

S pětinásobnou deblovou vítězkou Grand Slamu Šafářovou (37) se Plekanec ještě na žádné oficiální akci neobjevil a společně nezveřejnili ani žádný snímek na sociální síti.

To není u hokejisty Montrealu Canadiens žádnou novinkou, protože i po boku Lucie Vondráčkové moc pozornosti nevyhledával. Šafářovou znají především tenisoví fanoušci a Vondráčková má v očích širší veřejnosti přeci jen profláknutější obličej.

Vztah s tenistkou ale Tomášovi zjevně vyhovuje už jen proto, že vzájemně vědí, co od sebe jako vrcholoví sportovci očekávat. Čtyřnásobná vítězka Fed Cupu disponuje nespornými ženskými půvaby, které ale na tenisovém kurtě přeci jen moc nevyniknou.

Když se ale hodí do gala, umí zazářit i na společenských akcích. A nutno podotknout, že v šatech to Lucii moc sekne a Tomáš si nemohl lépe vybrat, byť Vondráčková byla v tomto ohledu mnohem zkušenější dámou a na společenských akcích se jako populární zpěvačka pohybující se v šoubyznysu od útlého mládí cítila jako ryba ve vodě.

V anketě pod článkem hlasujte, která Lucie se vám líbí víc.

Která dáma se vám líbí víc?
Lucie Vondráčková
62,8 %
Lucie Šafářová
29,6 %
Ani jedna
7,6 %
Celkem hlasovalo 5423 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám