Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože s tancem nemá žádné zkušenosti, své nové role se herečka Pavla Tomicová (61) zmocnila opravdu s vervou. „Pavla se snaží, opravdu má ten tanec ráda, na trénincích tráví celý čas a věnuje ho tomu tanci, trénuje kroky, chce správně šlapat čaču, teď jsme se začali učit náš druhý tanec, a to valčík,“ svěřil tanečník Marek Dědík na natáčení znělky k letošnímu ročníku StarDance, kde jsme dvojici zastihli.

„To byl mimochodem jediný tanec, o kterém jsem si myslela, že ho umím, ale když jsem Marečkovi ukázala to raz dva tři, tak mi řekl, že to není valčík. Trochu jsem začala pochybovat o tom, jestli se vůbec někdy domluvíme,“ svěřila se smíchem bývalá hvězda Ulice, která v loňském roce rapidně zhubla a ráda by se ještě nějakého toho kila zbavila.

„Nejvíc se těším, že zhubnu, zatím se to ale pořád neděje, ale to prý přijde. Já teď i ráda hlásím, aby lidi viděli, že to opravdu není jednoduché, že při běžném životě člověk nepocítí, co všechno už dělat nemůže,“ svěřila Tomicová s tím, že postupně na parketu zjišťují, na co si ještě mohou troufnout.

„Marek zjišťuje, jaké má bariéry při sestavování choreografie, protože mu vždycky řeknu, že na tuhle nohu nemůžu, že tamto taky nejde, nebo že nemám v pořádku koleno,“ prozradila Pavla s tím, že prostě pro takovou dřinu není nejmladší „A ještě jsem tady při natáčení znělky měla úraz a slítla jsem, tak jsem si s tou nohou udělala ještě něco navíc. Říkám o sobě, že jsem taková nepravděpodobná paní, co chce tančit,“ dodala se smíchem Pavla, která si však přípravu na populární show užívá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám