Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krása a umění šly vždy ruku v ruce. Tentokrát se tyto dva elementy setkaly přímo na titulní straně prestižního časopisu Dolce Vita.

Na obálce módního magazínu se totiž objeví vítězky nejprestižnější modelingové soutěže Elite Model Look. Linda Vojtová (38) (2000), Denisa Dvořáková (2006), Eva Klímková (2013), Bára Podzimková (2014) a Jana Tvrdíková (2016) nepózovaly společně, ale tvůrci magazínu vytvořili pět verzí obálek s pěti dosavadními světovými vítězkami.

„Byli jsme potěšení, když nás redakce Dolce Vity oslovila s tímto nápadem. Všechny tyto charizmatické mladé ženy vlastně prezentují různorodost a krásu českých žen,” nechal se slyšet ředitel soutěže Saša Jány.

„Jsme hrdí na tento úspěch našich modelek a věděli jsme, že v uměleckém pojetí tak inspirujícího titulu, jakým Dolce Vita je, to musí dopadnout krásně. Za mě osobně, těchto 5 titulek předčilo moje očekávání,” dodává Jány.

Cover se fotil na etapy, jelikož je velice problematické sladit kalendáře těchto úspěšných mladých slečen. K parádnímu výsledku určitě dopomohl i styling Marie Vedral Kohutik a talent fotografa Andrease Ortnera.

Zítra budou časopisy na stáncích a my jsme zvědaví, která z těchto topmodelek dnes večer dorazí na finálový galavečer Schwarzkopf Elite Model Look na Pražském hradě.

Reklama

Další články

Načítám