Hlavní obsah
Článek

V producentovi Jiřím Pomeje (†54) byla v neděli opravdu hodně malá dušička. Do jeho pražského bytu přijela záchranka, aby ošetřila jeho krásnou mladičkou přítelkyni Andreu Šťastnou (23). "Přítelkyni se udělalo hrozně zle, měl jsem o ni velkou starost," potvrdil Super.cz stále ještě vystresovaný Pomeje. Sanitka převezla jeho lásku do pražské Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí.

"Andrea má na starosti marketing turné Michala Davida (63). Měla toho hrozně moc. Je to klasická ženská, takže málo pije a jí, do toho stres z práce a tak se vyčerpala. Lékaři ji v nemocnici udělali kompletní vyšetření a diagnóza zněla: dehydratace a vyčerpání organismu," sdělil Pomeje. Jeho přítelkyni, s kterou sdílí jednu domácnost již pět měsíců, nakázali lékaři dva dny úplného klidu.

"Andrea sice leží, ale na kolenou má notebook a dál pracuje. Nedá se nic dělat, blíží se další koncert. Aspoň se ji snažím hlídat, aby měla dostatek tekutin," dodal Pomeje, jehož spolu s Davidem minulý týden obvinila média z manipulace s hlasy v Českém slavíkovi. Michal David na základě toho odstoupil ze soutěže.

Reklama

Další články

Načítám