Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nově tým majora Remeše, kterého hraje Jiří Langmajer (57), v třetí řadě seriálu Labyrint doplní dvojice vyšetřovatelů v podání Denisy Nesvačilové (27) a Petra Stacha (44). A zejména druhý jmenovaný si pochvaloval přátelskou atmosféru, která na place i mimo něj celou dobu vládla.

„Legendární byly naše večírky v Brně a myslím, že jsme si to natáčení náramně užili,“ přiznal Super.cz herec, který se na návrat domů vůbec netěšil. „To je, jak když jedete na tábor. Nejdřív se vám nechce na tábor a pak se vám nechce z něj,“ dodal.

Doma ho navíc nikdo ani nevítal. Petr totiž žije sám a nedávno ho navždy opustila i jeho čtyřnohá přítelkyně. „Zvířátko mi bohužel umřelo. Měl jsem fenku křížence kokršpaněla. To mě zabolelo. Už je v psím nebi a hraje si někde za duhovým mostem... Nikdo na mě nečekal,“ posteskl si herec, který sám vyrazil také na dovolenou.

„Proběhlo obligátní Chorvatsko a cyklotoulky po Šumavě a Beskydech. Kolo je moje velké hobby. Mám rád, když je ticho a co nejméně lidí. Jsem takový samotář,“ řekl Petr Stach.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám