Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejmladší z klanu Kardashian - Jenner Kylie (21) je neustále v centru pozornosti. Ať se objeví kdekoliv a dělá cokoliv. Důkazem, že je opravdu středem zájmu, je i počet jejích sledujících na Instagramu, který aktuálně činí 114 miliónů lidí, respektive účtů.

A Kylie neváhá své věrné fanoušky potěšit žhavými fotkami, například v latexových růžových kalhotách a titěrném topíku, který dokonale odhaloval její vypracovanou figuru. Navzdory tomu, že teprve před šesti měsíci porodila dcerku Stormi, postavu má vypracovanou dokonale.

Výrazným make-upem na snímcích promovala vlastní kosmetickou značku Kylie Cosmetics, která jí vydělává milióny, a díky které se nejspíš brzy stane nejmladší miliardářkou. Na tento status by sice mohla být právem pyšná, ale podle některých si ho vůbec nezaslouží, protože se zdaleka nevypracovala sama. Výrazně jí totiž pomohlo jmění její slavné rodiny. Ať tak, či onak, Kylie se o svoji budoucnost rozhodně nemusí strachovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám