Hlavní obsah
Článek

To, že očekávají prvního potomka, dlouhou dobu tajili. S radostnou novinkou se Pepa Vágner (33) pochlubil až několik dní po svatbě s partnerkou Marlene na řeckém ostrově Kréta. Co nevidět se jejich rodinka rozroste a zpěvák a syn hudebního skladatele Karla Vágnera (76) se podělil o to, zda se těší na chlapečka, nebo holčičku.

„Pracovní název byl Oskar, ale vzhledem k tomu, že pokojíček už nabyl té růžové barvy, tak se obávám, že tento souboj o jméno prohraju,“ svěřil muzikálový zpěvák a jeho žena Marlene doplnila, jaké jméno pro holčičku vybrali. „My jsme pracovali pořád s Oskarem a měli jsme samozřejmě alternativu, kdyby to Oskar nebyl, tak jí budeme říkal Amelie,“ svěřila Pepova manželka.

„Marlene přišla s Amelií a já jsem v tu chvíli pochopil, že už nemám nárok na svůj názor, tak jsem s tím souhlasil,“ svěřil zpěvák s tím, že o zařizování výbavy a oblečků pro miminko už mají z velké části postaráno. „Já si myslím, že podle toho, co je doma nachystáno, nečekáme jednoho potomka. A ten dotyčný potomek bude mít výbavičku až do vysoké školy, protože naše nastávající babičky ze všech stran se do toho velmi vžily, a ač se nejdřív tvářily, že jako nic, tak obrazily veškeré krámy, e-shopy a k nám domů chodily další a další věci,“ prozradil Pepa, který především doufá, že narození své dcerky stihne.

„Jsem trochu nervózní. Jsem v té době trochu rozjetý a mám několik akcí po republice, tak doufám, že Amelie si vybere zrovna termín, kdy tatínek bude moct dorazit a vše stihne,“ dodal závěrem Pepa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám