Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Popelky jsou sice v novém muzikálu tři, princ v podání Milana Peroutky (34) se ale sblížil jen s jednou. Při první čtené zkoušce muzikálu Tři oříšky pro Popelku si nešlo nevšimnout, že Kateřina Klausová a Nikola Ďuricová ho nechávají chladným, zatímco o Sabině Rojkové, kterou známe z pohádkového filmu Tři bratři jako Marušku, se to říct nedá. Už o tom kolují i drby.

Abychom Milana hned nepolekali, nejdřív jsme probrali, zda cítí velkou nervozitu, když má hrát stejnou roli jako kdysi Pavel Trávníček. "To ano, ale zároveň se na to těším. Pohádky mám rád a pořád jsem na to v rozhovorech nenápadně upozorňoval, a teď to vypadá, že přišly," prozradil, že vedle Popelky ho bude příští rok čekat ještě nějaké pohádkové natáčení.

Rychle jsme se ovšem dostali k Sabině, která nás zajímala nejvíc, a jak můžete vidět na našem videu, Milan se při dotazech na ni pořádně červenal. "Sabinin brácha se mnou hraje v kapele a Sabina byla i první dívka v mém videoklipu, který vznikal někdy v roce 2013. Takže se známe dlouho a máme se rádi," vysvětloval, ale zdálo se, že ani sám nevěří tomu, když nám tvrdil, že jsou jenom kamarádi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám