Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) o sobě v posledních týdnech nedává prakticky vědět. Rehabilituje totiž po operaci zlomené klíční kosti a doufá, že se už brzy vrátí ke zpěvu. Jenže se k ní donesla děsivá zpráva: čekají ji další dva chirurgické zákroky!

"Nic nevydělávám, protože nemůžu po náročné komplikované operaci hýbat levou rukou, kterou mám sdrátovanou. Nemůžu si umýt ani hrníček po kávě a v noci spát. Jinak mě čeká místo jedné další operace druhá," svěřila se kontroverzní pěnice na svém facebookovém profilu bez dalších podrobností. Nezapomene do nebes vychválit svého ochránce a milence Josefa Rychtáře. "Ještě, že takové lidi kolem sebe mám. Zachránili mne, protože jsem díky bulvárům ztratila nejen přátele a rodinu, ale prakticky i syna," hází své vlastní problémy na hlavu jiných jako vždy Bartošová. Zapomene už ale zdůraznit, že Rychtářovi, který ji v kritickém období ubytoval u sebe doma, během jediného měsíce rozbila manželství.

Jednomu z kritiků svého chování pak píše, že je jinak workoholik, ale opravdu nyní nemůže pracovat. "Teď fakt nemůžu přenášet šutry na rukou. Neměla jsem 14 dnů po narkóze ani hlas, který docela ke své práci potřebuju... Co mi radíte, mám jít na pracák?" dodala Iveta Bartošová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám