Hlavní obsah
Článek

I když Bára Basiková musela kvůli těžké viróze odříct show Královny popu v opeře, brzo jí otrnulo. Ještě se nevyhrabala z horeček a objevila se jako muzikálová Máří Magdaléna. A i když ještě není úplně v pořádku, odhodlala se i k dalšímu vystoupení.

Basiková bude spolu se skladatelem Ondřejem Soukupem ve středu hostovat na narozeninovém koncertu Václava Noida Bárty. "Dokonce se naučila i jednu z jeho písniček, kterou zazpívá a připravila si i speciální překvapení," informoval Super.cz manažer kapely Noid Jaroslav Panenka.

Pikantní bude i vystoupení Soukupa, který po dvaceti letech vezme do ruky baskytaru a s kapelou si zahraje. "Vaškovi jsem to slíbil, když mě probudil svým telefonátem, a teď jsem zděšen," vtipkuje Soukup pár dní před koncertem. „Kromě krátké výjimky před asi čtyřmi lety, kdy jsem jako host zahrál dvě písničky na turné Lucie Bílé, jsem nestál s baskytarou na pódiu skutečně dvacet let," přiznal.

„Ve Futuru představíme písničky, které právě dostávají i svou studiovou podobu. Vedle toho zavzpomínáme na starší časy,“ slibuje Václav Noid Bárta. Koncertem prý výjimečný večer neskončí. "Není na co čekat, rovnou začnu slavit narozeniny," plánuje Václav Noid Bárta.

Vedle příprav pražského koncertu a desky se kapela v posledních týdnech zabývala úpravou dvou písní pro hudební pořad TV Barrandov To byl náš hit. V kole věnovaném 60. letům předvedli svou verzi evergreenu Trezor, v dílu písní z 80. let zase Ráchel skupiny Oceán.

Reklama

Další články

Načítám