Hlavní obsah
Článek

Po rozpadu manželství se sice v soukromém životě Lucky Vondráčkové (44) prohnala vichřice, zpěvačka ale dělá vše pro to, aby aspoň její pracovní život zůstal v chodu.

Lucie dál pracuje na svém připravovaném albu s názvem Růže, finalizuje nový klip k písni Paralelní světy, natáčela film Léto s gentlemanem a nedávno fotila nevšední snímky pro fotografku Lucii Drlíkovou.

Kvůli této práci pro neziskovou organizaci Women for Women, která pomáhá maminkám v nouzi, si vyzkoušela, jaké to je, pózovat pod vodou. „Fotila jsem takto poprvé a byla jsem díky Lucii v těch nejlepších rukou. I jako Ofélie i jako Malá mořská víla,” uvedla zpěvačka a zmínila dvě role, na které si při focení hrála.

Během focení přišla umělkyně konečně na jiné myšlenky. „Voda je očistná. Na všechno pod hladinou zapomenete. Život tam má své vlastní tempo a rytmus. Trápení jde pod hladinou stranou,” svěřila se Super.cz se zážitkem Vondráčková.

„Lucka byla famózní. Věděla jsem z naší komunikace, že plave a vodu má ráda, ale předčila mé očekávání. Ve vodě byla jako doma, neměla absolutně žádný problém se pod vodou usmívat, pobybovat se a navíc vydrží opravdu dlouho na jeden nádech,” s nadšením komentovala spolupráci s Vondráčkovou fotografka Lucie Drlíková.

Zpěvačka a herečka se zařadila do projektu, který je zaměřen na ženy a matky napříč různými profesemi, s různými životními příběhy, a osobnosti, které mohou jiné ženy inspirovat či motivovat na jejich cestě.

„Lucka Vondráčková byla úžasná, pod vodou se pohybovala jako doma, její ladnost a přirozenost dodaly fotografiím to pravé kouzlo. Opravdu byla jako vodní víla. Byli jsme ohromeni, s jakou odvahou do toho šla, a je vidět, že je sportovkyně, neboť pod vodou vydržela opravdu dlouho,“ říká Renata Ouředníková, provozní a projektová ředitelka projektu a dodává: „Fotili jsme několik sad fotografií, ta hlavní je pro náš kalendář, a poté jsme fotili i variaci pro ni samotnou. Jsme nesmírně rádi, že Lucka souhlasila a podpořila dobrou věc – náš charitativní kalendář.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám