Hlavní obsah
Článek

Dávala si pozor, aby při gestikulování moc nezvedla ruce a na pódiu to při choreografii musela hlídat ještě víc. Anna Slováčková (28) si totiž na své vystoupení na finále soutěže Muž roku zvolila dost nebezpečný outfit. Košili, kterou vpředu tvořily jen dva cípy svázané pod ňadry. Podprsenku navíc nechala doma.

Slováčková kromě zpěvu ještě přijela podpořit kamaráda z divadla, finalistu číslo 8 Pavla Dytrta, s nímž hraje v muzikálu Krysař v divadle Kalich. Držela mu palce, ale nepomohlo to, i když diváky uchvátil svojí volnou disciplínou, kdy dokonale zazpíval árii z muzikálu Fantom opery.

Ale vraťme se k Aničce a jejímu outfitu. "Je tady horko, tak jsem si říkala, že než abych se tady potila v nějakých dlouhých šatech, zahalená od hlavy až po patu, tak si trochu zarebeluju a vezmu si něco úplně jiného. Pojistila jsem se nalepovacími kytičkami a na pokoji jsem si trénovala choreografii, abych moc nezvedala ruce," svěřila.

Slováčková zpívala píseň Pod lampu, na kterou vznikl i videoklip, u jehož natáčení Super.cz nechyběl. "Zatím má jen okolo jedenácti tisíc zhlédnutí, tak je potřeba to trochu podpořit," smála se. Anička momentálně zkouší dva nové muzikály, ale ani tvorbu s kapelou nezanedbává. "Připravujeme nový videoklip a pomalu i nahrávání něčeho většího," pochlubila se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám