Hlavní obsah
Článek

O tom, že letošním vítězem Muže roku se stal strojař Jiří Kmoníček, už jsme aktuálně informovali. Nicméně určitě vás zajímá, jak dokázal reagovat při osobním rozhovoru, co vlastně doposud dělal, jaké jsou jeho sny a očekávání a také, jestli je zadaný.

"Jsem šťastný, mám radost a cením si i toho, že jsem mezi kluky jediný strojař," řekl nám Jiří, který doposud neměl s modelingem ani soutěžemi tohoto typu žádné zkušenosti, takže se pořádně nadřel, aby mezi osobními trenéry a modely nejen zaujal, ale dokonce je překonal.

"Musel jsem na sobě makat úplně ve všech směrech. Snažil jsem se dodržovat stravu, pečovat o svůj vzhled a také se vzdělávat. Trénoval jsem i angličtinu, každý den jsem poslouchal motivační řeči a koukal na filmy a seriály bez titulků. Snažil jsem se trénovat mluvu, chůzi, a dokonce i to, jak se tvářím, protože od přírody mám dar, tedy spíš nedar, že se přirozeně trochu mračím," svěřil.

I my si všimli, že měl dost často ústa stažená do tenké linky a chybí mu víc úsměvů. "Ale zase slýchávám, že mám psí oči, tak na ty jsem to snad trochu utáhl," výjimečně se zasmál Jirka.

Ten počítá i s tím, že se teď nebude moci kvůli povinnostem Muže roku naplno věnovat své práci, kterou nám popsal. "Pracuji s CNC obráběcími frézovacími centry, což jsou kovoobráběcí centra řízená počítačem. A s tím, že to teď bude trochu volnější, počítají kolegové v práci i moje šéfová, která mě vždycky podpořila," ujistil nás Jirka, že času snad bude mít dost. Jeho snem je prý vedle modelingu i herectví, tak uvidíme, jak se mu povede.

Starost nebude muset mít ani s případnou žárlivou přítelkyní. Je totiž už pět měsíců sám. "Jsem single, takže se nemusím snad žádné žárlivosti bát," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám