Hlavní obsah
Článek

Když není dress code striktně daný, bývá výsledkem mišmaš outfitů, kdy v jednu chvíli nevíte, zda jste na velké společenské akci, anebo na tancovačce v horní dolní. Tak to bohužel bylo i na vyhlášení vítězů soutěže Muž roku, které proběhlo o víkendu už podevatenácté v náchodském divadle.

Zatímco finalisté na jevišti předváděli podle programu obleky, casual, trenky i plavky, dámy, které je nadšeně pozorovaly z publika i v zákulisí, se oblékly tak jak praví pořekadlo "každý pes jiná ves". Večerní šaty jich zvolilo jen pár, většina dala přednost neformálnějšímu stylu, a to se týká jak vystupujících, tak těch, které byly členkami mnohočetné poroty, již sestavuje prezident soutěže David Novotný.

Výkřiky kreativity mezi modely, jež uvidíte v naší fotogalerii, příliš nehledejte. Podle našeho subjektivního názoru to z dam, které pojaly akci téméř jako black tie, slušelo Taťáně Makarenko (34) a finalistce její Miss Mirce Pikolové, atraktivním asymetrickým vzorem zaujala i moderátorka Zuzana Bubílková. Z ostatních bychom vyzvedli Ilonu Csákovou (53). Zpěvačce koktejlky rozhodně sluší víc než pánský styl s cylindrem, jenž si v poslední době oblíbila. Líbil se nám i model, který na vystoupení zvolila Markéta Konvičková (29).

Reklama

Další články

Načítám