Hlavní obsah
Článek

Brad Pitt (60) prohlásil, že odmítá přestat rozšiřovat svou rodinu. Otcovství je prý nejsmysluplnější rolí jeho života, proto si hodlá pořídit další potomky. Přitom ale hollywoodský idol přiznal, že nejsnáze s dětmi vychází, když má na každé čas zvlášť.

Na otázku, zda chce další děti, Brad odpověděl: „Pravděpodobně. Nejspíš. Rodičovství je nejúžasnější a nejdůležitější snažení mého života. Proč přestat v tuto chvíli?“

S partnerkou Angelinou Jolie (48) vychovává desetiletého Maddoxe z Kambodže, sedmiletého Paxe z Vietnamu, šestiletou Zaharu z Etiopie a vlastní pětiletou Shiloh plus tříletá dvojčata Knoxe a Vivienne. S péčí a výchovou jim ovšem pomáhá celá garda chův a asistentů.

„Je mnohem snazší vyjít s každým zvlášť. Miluju čas strávený s každým z nich a musím říct, že jsou to nejzábavnější lidé, jaké znám. Užívám si to, kde se teď v životě nacházím. Jsem zodpovědný. Nemůžu za nic vinit své rodiče. Jsem zodpovědný za své chyby a své volby. Velmi pevně věřím, že chyby definují člověka jako nic jiného, je to věc, kdy pochopíte sami sebe. Takto jsem si to vytvořil já sám, takže to musím přijmout a pracovat v rámci těchto omezení. Je to na mně,“ dodal Brad.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám