Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejznámějších představitelek zlaté éry modelingu Elle Macpherson, která byla na vrcholu slávy v 80. a 90. letech, zanedlouho oslaví půlstoletí. Ačkoli se to zdá být při pohledu na její svěží tvář a bezchybnou postavu k neuvěření, Elle zbývají do padesátky již jen necelé tři roky. V upnutých zlatých šatech ke kolenům se australská modelka ukázala na akci kosmetické značky Myer v Sydney.

Moderátorce Melisse Hoyer pak prozradila pár svých tipů na krásu. Především dříve prý své tělo natírala kokosovým olejem. Důraz však klade hlavně na pečlivou ochranu před UV zářením.

„Jsem plážová holka. Ochrana proti slunci je v Austrálii důležitá. Hodně jsem pobývala venku,“ řekla Macpherson a dodala, že kdyby dříve věděla o nebezpečí slunečních paprsků, natírala by se opalovacím mlékem každý den.

Stále krásné Elle nikdo neřekl v době její největší slávy jinak než „The Body“, a to pro její doslova dokonalé tělo. Právě díky němu se v 80. letech dostala pětkrát na obálku prestižního plavkového vydání časopisu Sports Illustrated.

Modelka se občas věnuje i herectví. Milovníci seriálu Přátelé si ji jistě pamatují jako krásnou spolubydlící Joeyho Tribbianiho v podání Matta LeBlanca. Dále se objevila i v seriálu Mezi námi děvčaty nebo filmech Batman a Robin, Na ostří nože, Dvě tváře lásky či Klíč k lásce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám