Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco Tomáš Řepka (50) si u soudu v Brně dnes opět sypal popel na hlavu, Kateřina Kristelová (44) s pokorou zatím nepřišla. Její partner dostal šest měsíců ve vězení nepodmíněně, ona vyfasovala pokutu 50 tisíc korun. Když ji nezaplatí, hrozí jí čtyři měsíce vězení. Rozsudek je nepravomocný, Řepka se na místě odvolal.

A Kateřina si na sociální síti pořádně rýpla do Vlaďky Erbové (42), která se u soudu dnes rozplakala. Kvůli falešným erotickým inzerátům brala antidepresiva, chodila k psychiatrovi a podepsalo se to i na jejích dětech. Kristelová ji sice nejmenovala, ale je zřejmé, o kom je řeč.

"Můj partner se opravdu nedopustil organizovaného zločinu, nesrazil exekutora autem, nikoho nepřejel ani nevyloupil banku za bílého dne a neobtěžoval děti. Oba nás spojuje to, že je nám úplně jedno, co si o nás kdo myslí. A taky vždy bude. Přesto pro ty, kteří nás mají rádi, a je jich spousta, a kteří se ocitli v podobné situaci, a třeba jim i byla podsouvána médii realita, že spáchali hrdelní zločin, píšu toto mé jediné vyjádření," napsala Kristelová.

"Nikdo se o nás nebojte, taktéž o naše finance, pověst a touhu žít. Pro mne bude v této kauze vždycky tím největším zločinem upírat tátovi vídat své dítě a založit si život na tom komplikovat ho ostatním. Ale vy sami věřte pohádkám, jakým chcete, třeba těm o plačících scénách a morálním kreditu. Je to vaše právo. Naše právo je zase žít si podle sebe. Tomáš je partner, kterého nikdy neopustím, a ač s danou situací nemám nic společného, ve všem mu rozumím a vždy budu," dodala Kristelová, která sama byla odsouzena jako spolupachatel v jednom případě ze tří bodů žaloby. Řepka byl shledán vinným ze všech tří inzerátů.

Kdo má vaše sympatie?
Vlaďka Erbová, je strašné, co jí Řepka s Kristelovou provedli
26,9 %
Kateřina Kristelová, na vše má vysvětlení
1,4 %
Tomáš Řepka, přiznal vinu
2,5 %
Celá tato kauza mě nezajímá
69,2 %
Celkem hlasovalo 2219 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám