Hlavní obsah
Článek

Loňský hit nafukovacího plameňáka z našich vod vystěhoval jednorožec. Letní módní trend, který doslova zahlcuje sociální sítě, následují i slavné krásky, které si na nafukovacím zvířátku užívají vodní hrátky celé prázdniny, ať už v Česku či na zahraniční dovolené.

Jednorožčí mánie postihla například Českou Miss 2018 Leu Šteflíčkovou (25), která se při prvních pokusech sotva udržela na hladině. „Až na to, že jsem na tom vydržela tak 2 minuty, spadla nejmíň 10x, tak dobrý,“ přiznala kráska. Dovádění na jednorožci si naopak užívaly modelky Andrea Kalousová (21) a Karolína Mališová (27), které spolu vyrazily na výlet k vodě.

Nelitovala ani Barbora Mottlová (37), která nafukovacího kamaráda vzala s sebou k moři. „Tohoto obřího jednorožce jsem dostala od svého milého. Sice na tomhle bílém koni nepřijel, za to mě na něj ještě víc utáh. Přeci každá půvabná květinka, která má už dlouho po třicítce, by měla mít svýho jednorožce i pelikána,“ svěřila se herečka, která trávila dovolenou v Sardinii s novým přítelem Markem.

Pozadu nezůstala ani Marta Jandová (49), ta svou rodinku rozšířila o jednorožce i plameňáka. „Užíváme si léta. V tom vedru, jak jinak než u vody. Dva noví nafukovací kamarádi,“ poslala zpěvačka pozdrav od rybníka.

Reklama

Další články

Načítám