Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) se po verdiktu soudu nehroutí. Vlaďku Erbovou (42) označila za špatnou herečku v hlavní roli a plánuje růžovou budoucnost.

Tomáš Řepka (50) dnes od soudu vyfasoval šest měsíců odnětí svobody za falešné inzeráty na eskortní služby, které měla poskytovat jeho exmanželka Vlaďka Erbová (42). Kateřina Kristelová (44) dostala jako spolupachatelka padesátitisícovou pokutu. Rozsudek je nepravomocný, oba se chtějí odvolat.

Kateřina Kristelová se k soudu nedostavila a zveřejnila prohlášení. Místo toho, aby svého činu litovala, se těší na dovolené a ze soudu má zřejmě legraci. "Ráda bych všechny ujistila, že já a Tomáš jsme šťastní, spokojení a máme se rádi. Žádný rozsudek na tom nic nezmění. A žádný zatím není pravomocný. Takže tragédie se nekoná a ani konat nebude. Tou pro nás totiž nikdy nebude žádné rozhodnutí soudu, ani hon na Tomáše, a už vůbec ne jeho trest, ale úplně jiné věci," napsala na sociální síť Kristelová.

"Za svým partnerem budu stát vždycky a za jakýchkoli okolností. Dobře vím, čím prochází, a tak zatímco si čtete v médiích smyšlenou telenovelu se špatnou herečkou v hlavní roli, my se těšíme na cestování, práci i všechno, co život přinese," dodala Kristelová.

Pokud odvolací soud trest potvrdí, minimálně půl roku si Kačka s partnerem budou muset dovolenou odpustit.

Reklama

Další články

Načítám