Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

S koncem prázdnin padají nejen teploty, ale také ceny spodního prádla! Přinášíme tipy na oblíbené kousky, které by neměly chybět v žádném šatníku. A pozor, teď jsou k dostání se slevou až 60 %.

Perla mezi podprsenkami

Více

Komerční sdělení

Julie je opravdový klenot mezi hladkými podprsenkami, a to nejen díky barvě mořských perel. Nepotřebuje žádnou extravaganci, mluví za ni jednoduchý a elegantní design, který si skvěle rozumí s měkce vypodloženými košíčky. Těžko budete hledat podprsenku, která je tak univerzální a pohodlná. Určitě se vyplatí si ji pořídit, i když máte pocit, že spodního prádla vám v šuplíku leží dost. Až ji totiž budete mít na sobě, budete si víc než jistá, že to byl nejen výhodný, ale hlavně povedený nákup.

Užijte si nádherně tvarovaný dekolt

Více

Komerční sdělení

S podprsenkou Waves je to víc než snadné. Její speciální tvar half bardot podpírá prsa zespodu, což spolu s vyztuženými košíčky a všitými kosticemi zaručí, že váš výstřih nikdo nepřehlédne. Tím ale její klady nekončí. Je příjemná i na běžné nošení a zároveň přitažlivá na pohled díky ozdobám z tylu a saténových stužek. Pokud vás příroda obdařila a vy se obáváte, aby té krásy v dekoltu nebylo příliš, můžete si v klidu oddechnout. Tuto podprsenku totiž doporučuje známá česká modelka Iva Kubelková, a ta o bujných ňadrech ví své.

Klasika, která neomrzí

Více

Komerční sdělení

Víte, proč je tento střih kalhotek tak oblíbený? Protože funguje! Kalhotky Adeline krásně ukazují, že klasický rozhodně neznamená nudný. Aby se bylo na co dívat, zdobí tento kousek jemný tyl s květinovou výšivkou. Spolehnout se můžete na absolutní pohodlí díky hebkému mikrovláknu doplněnému prádlovými gumičkami. Tak co, kolik si jich koupíte, když jsou teď ve slevě?

Prodlužte si léto novými plavkami

Více

Komerční sdělení

Plavky Layla oslní svým třpytivým odleskem, ať už vyrazíte za exotickým sluníčkem nebo do místního akvaparku. S podprsenkou střihu bandeau neuděláte chybu, tento trend nám v plavkové módě nějakou dobu vydrží. Kalhotky zase zdobí aktuální strappy pásky, které společně se zlatými korálky najdete na bocích. Když navíc pomyslíte na slevy, je koupě plavek s podzimem naprosto ideální záležitost.

Je čas se zachumlat

Více

Komerční sdělení

Za chvilku přijdou podzimní plískanice a vyhřátá postel bude to nejlepší místo na světě. Pojďte si ho pořádně vychutnat v nové noční košilce Ramona. Jemný růžový úplet, pohodlný střih a dvoubarevná krajka vás budou tak hýčkat, že se vám ani nebude chtít košilku ráno sundat.

Další články

Načítám