Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny Michaela Tomešová (32) přivedla na svět druhého syna Jonáše. „Porodila jsem přirozenou cestou asi za hodinku a půl po příjezdu do Podolí,“ svěřila se herečka, která se pak pochlubila na sociální síti fotkou miminka a bříška po porodu.

„Tak jo, já sem tu fotku dám. Fotku, která pro vás asi není úplně tak pěkná jako přidává většina sexy insta maminek. Fotku, která ukazuje sílu ženského těla pár hodin po zrození nového života. Moje tělo dostalo dvěma porodama za rok a půl dost zabrat. O to víc mě fascinuje, jak je dokonalý a přesně ví, co dělat před, při i po porodu,“ napsala herečka.

I po několika dnech je Míša stále ve velké euforii. „Bude ještě chvilku trvat, než se vše vrátí tam, kam má, ale najednou je mi to nějak jedno s tím čtyřkilovým uzlíčkem, kterého jsem ještě před pár hodinama měla v sobě a pořád nemůžu uvěřit, jak se tam mohl vejít. A už je tu se mnou a dává mi obrovskou sílu a lásku. A děkuju vesmíru za to, že mám nádherný dva zdravý a velký kluky a za své tělo, které bylo nástrojem ke zrození něčeho tak úžasného,“ dodala novopečená maminka.

Svým příspěvkem ostatní maminky spíš překvapila. „Vážně bych si přála vypadat takhle po porodu,“ napsala jedna. „Kdyby moje břicho takhle vypadalo po porodu, tak jsem šťastná. Vypadáte skvěle,“ přidala se další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám