Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byla úplně první, kdo před více než dvěma desítkami let moderoval živě zprávy na Primě, tehdy ještě FTV Premiéra. Dvacet let poté, co z Primy odešla, roky pracovala pro Českou televizi a nyní její hlas můžeme slyšet na vlnách Českého rozhlasu, jsme Patricii Strouhalovou navštívili.

Sympatickou blondýnku jsme zastihli na lodi, kterou mají s manželem na Slapech, kde posledních dvanáct let žijí. "Je to už naše několikátá. Začínali jsme s gumovým člunem, pak jsme měli větší, se kterou jsme si troufli i na moře, a s touhle jsme se letos vydali aspoň do Žernosek. Původně byly v plánu Drážďany, troufli bychom si i na Hamburk, ale stav vody, vzhledem k panujícím vedrům, to nedovolil," upřesnila.

Letos už se Patrika nebála ani záběrů v plavkách. Od loňska se jí totiž konečně podařilo zabrat v hubnutí. S postavou bojovala roky. "Mám od loňského léta dole dvaadvacet kilo, tak se konečně vracím k mírám, které jsem kdysi měla. Jsem za to šťastná," svěřila. Archivní snímky, na nichž má o pořádných pár kilo víc, nám půjčila do našeho videa a sehnali jsme i její fotku před dvaceti lety v televizi.

Na obrazovku by se ostatně po úspěšné redukční kúře mohla klidně vrátit. "Nabídka zatím žádná nepřišla, ale nebránila bych se. Zatím si mě můžete poslechnout buď o víkendu, mezi desátou a  jedenáctou je to Víkendový host Radiožurnálu, a pak následují tři hodiny moderovaného víkendového bloku, a pak ve všední dny je to pořad Káva o čtvrté na Českém rozhlasu Dvojce," doplnila Strouhalová.

Reklama

Další články

Načítám