Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z fleku by mohla konkurovat profesionálním modelkám. Andrea Pomeje (35) si čas od času stoupne před objektiv s tím, že to k její práci dýdžejky patří. Nedávno si svůdná brunetka nechala udělat sérii snímků, které používá na plakáty. Nyní se nechala přemluvit a kývla na nabídku zvěčnit své křivky v sexy prádle.

Stále ještě manželka herce Jiřího Pomeje (†54), která nedávno potvrdila, že podala žádost o rozvod, vypadá už na prvních backstage fotkách zatraceně dobře. „Bylo to pro mě náročné, protože jsem ještě nikdy prádlo nefotila,“ svěřila se Super.cz Andrea, která pózovala pod taktovkou Martina Šebesty.

„Martin je génius a věřím, že budou snímky elegantní. Fotilo se v rámci reportáže pro Top Star magazín a už se těším na výsledné snímky,“ prozradila Pomeje, která svou štíhlou figuru předvedla v černém prádle. Už z prvních snímků je jasné, že její fanoušci budou jásat. Spokojený bude určitě i její nový přítel Petr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám