Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Filmy o Harrym Potterovi z většiny představitelů malých kouzelníků a čarodějek udělaly hvězdy. Nejvíc se proslavili Harry a Hermiona, Daniel Radcliffe a Emma Watson, ale ani Tom Felton svou příležitost nepromarnil. A nemarní ani příležitosti, které se mu díky popularitě naskytnou.

S filmovým Dracem Malfoyem už bylo spojováno mnoho dívek a žen. Americká bulvární média psala o vztazích s herečkami Jade Gordon a Phoebe Tonkin, svého času herce dokonce spojovali s kolegyní Watson. Šlo nejspíš jen o fámu, o potvrzení ze strany jednoho z nich či obou nemohla být řeč.

Felton je brzy jednatřicetiletý muž, jenž má za zády světově úspěšnou filmovou sérii a po Los Angeles se prohání v lamborghini, není tedy divu, že na něj holky jdou a že jednou si z restaurace odváží pohlednou brunetku, jindy večer tráví v objetí blondýnky...

Od posledního Harryho Pottera (2011) se Feltonova filmografie poměrně slušně rozrostla. Zahrál si ve více než deseti filmech, nejnovějším je historické drama Ophelia s Daisy Ridley, Naomi Watts či Clivem Owenem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám