Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedno dobrodružství za druhým nyní zažívá Jan Šťastný (58). Herec se objeví v novém seriálu Krejzovi, který startuje již tuto neděli. Jako veterináře Petra Vymeše ho scenaristé nešetří. Hned v prvním díle si pro něj připravili pořádný chlapský úkol. Musel totiž vyšetřit býka s výstižným jménem Prasák.

Rozhodně to nebylo nic jednoduchého. Herec totiž musel pro dobrý záběr strávit přes dvě hodiny na stromě. „Je to tajné, ale neproháněl mě býk, přeci jen ten má svou hlavu a natáčení by se mohlo stát nebezpečným. Takže toho rozzuřeného býka hrála jalovička,“ prozradil herec a dodal, že i tak byly scény náročné. „Nejtěžší bylo paradoxně natočit útěky před býkem, protože kravičce se za mnou běhat nechtělo. Takže jsem pobíhal jak o život a kamera to brala z nejrůznějších úhlů," prozradil Šťastný.

Před býkem se měl ukrýt na stromě, a to pro herce znamenalo strávit ve větvích část natáčení. „Při ostrém záběru jsem přiběhl ke stromu, vyskočil na větev, ale už jsem se nepřitáhl," prozradil herec s tím, že má bolavé rameno a nemohl natáčet na plný plyn.

„Nebylo to proto, že bych měl špatnou fyzičku, ale mám rok a půl po úrazu ramene, utržené vazy, takže ta jedna ruka je taková slabší. Natáčení se tak zastavilo, já jsem vylezl po žebříku a posadil se do větví,“ odtajnil svůj kaskadérský kousek herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám