Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To jsou ale radostné zprávy! Je to teprve šest měsíců, co zpěvák Robin Thicke (41) a modelka April Love Geary (23) přivítali na světě dcerku Miu, a už jsou opět v očekávání. Geary radostnou novinu oznámila na svém Instagramu prostřednictvím roztomilého videa, na kterém malá Mia drží fotografii z ultrazvuku.

„Dobře, někdo tady bude příští rok velkou ségrou! Jsme nadšení, že s vámi můžeme sdílet, že jsem znovu těhotná,“ napsala modelka k příspěvku a doplnila, že by se měla dokonce o víkendu dozvědět pohlaví miminka. Termín porodu se navíc shoduje se zpěvákovými narozeninami, které má v březnu.

Krátce nato Thicke sám sdílel na Instagramu video z ultrazvuku. Zpěvák je také otcem syna Juliana (8), kterého má s bývalou manželkou Paulou Patton. S tou byl ve vztahu od 14 let, brali se v roce 2005 a rozvedli v březnu 2015. Jen o pár měsíců později začal Thicke randit s Geary.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám