Hlavní obsah
Článek

A je to tady! Super.cz exkluzivně získal oficiální fotografie Dagmar Havlové (71) z natáčení seriálu Sanitka 2, kde po boku Jaromíra Hanzlíka alias doktora Jandery ztvární jednu z hlavních postav. První klapka nového pokračování padla 22. září. Dagmar Havlová se na plac postavila poprvé minulý týden. „Vše zvládla naprosto profesionálně a přišla výborně připravená,“ nechal se slyšet zdroj ze zákulisí seriálu.

Hned při jedné z prvních scén došlo na vypjatou dramatickou akci a dokonce i slzy. Doktorce Foldynové totiž v náručí umírá jeden z pacientů v podání Ilji Racka. Na fotografie z natáčení se podívejte ve fotogalerii.

Havlová si podle zákulisních informací má v roli doktorky Foldynové přijít také na velice slušný honorář. Za jeden natáčecí den inkasuje na české poměry nadstandardní sumu 22 tisíc korun. Kromě Havlové budou novými hvězdami Sanitky 2 například Jiřina Bohdalová, Jiří Dvořák, Jitka Schneiderová nebo Jan Budař.

Doktorka Foldynová zahýbá nejen pracovními vztahy na záchrance ale také vztahy v rodině Janderů. Už při příchodu osamělé a finančně zaopatřené doktorky Foldynové na záchranku a prvním letmém setkání s Janderou na chodbě přeskočí ona pověstná jiskra. Na to, jak se budou jejich vzájemné vztahy vyvíjet, si budou diváci ale muset počkat až do televizní premiéry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám