Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) je rozčarována z prohlášení, které její manžel Tomáš Plekanec (41) zveřejnil na sociální síti. Nevadí jí ani tak, že přiznal vztah s tenistkou Lucií Šafářovou, jako to, že napsal, že prý se svou ženou už dva roky nefungují jako manželé a Lucie měla už loni navrhnout rozvod.

To zpěvačka popřela a Super.cz řekla, že s Tomášem jako manželé fungovali až do letošního odjezdu do Česka. Lucii to nedalo a vydala další prohlášení na svém facebookovém profilu.

A tam se do Tomáše pořádně opřela! „Moji milí, musím reagovat na to, co dnes na svém facebooku napsal můj stále ještě manžel. Byla jsem obviněna osobou, která je mi nejdražší, ze lhaní. Následně čtu o svém životě všechno možné. Osočování z nepravdy neumím přejít jen tak. Za vším, co jsem řekla, stoprocentně stojím a doufám, že pravda vždycky nakonec najde svou cestu na povrch,“ napsala Vondráčková, jež prý manžela vůbec nepoznává.

„Mám teď dojem, že jsem celé ty poslední dva roky žila v jedné domácnosti jen s dvojníkem. Pravda je taková, že jsme do letošního června žili jako rodina se vším všudy. Plnou moc o svém právním zastoupení jsem podepsala za přítomnosti notáře až poté, co vyšel manželův status na facebooku. Až poté, co mi manžel oznámil, že si sám najal rozvodového právníka,“ zdůraznila zpěvačka s tím, že vše může dokázat.

„A to mu mohu samozřejmě doložit. Chápu, že láska může skončit. Tomášovi i jeho teď už přiznané lásce přeji vše dobré v jejich životě i sportovních kariérách. A budu doufat, že dopad toho všeho na naše děti bude co možná nejmenší,“ uzavřela Lucie.

Reklama

Další články

Načítám