Hlavní obsah
Článek

Jak už tomu tak bývá, předávání cen MTV VMA často bývá přehlídkou toho nejlepšího a zároveň i nejhoršího, co jsou na sebe celebrity schopny obléknout. Do které z těchto dvou kategorií se řadí tyto slavné osobnosti, rozhodněte sami. S příliš velkým množstvím látky se však moc neobtěžovaly. O tom, kdo oblékl nejbizarnější model, můžete rozhodnout v anketě níže.

Amber Rose

Pokud nejste ani zpěvačka, ani herečka, ani tanečnice, nezbývá vám než zaujmout něčím jiným. K tomu si nevkusná celebrita Amber Rose zvolila čertovský obleček, který nejspíš pořídila někde v sexshopu. Jen si možná neuvědomila, že Halloween bude až za několik měsíců.

Rita Ora

Zpěvačka Rita Ora vyrazila na červený koberec v průsvitných šatech s černými motivy. Šaty odhalovaly úplně všechno, a tak není divu, že si zpěvačky od krku nahoru moc lidí nevšímalo. Že své křivky ráda ukazuje, se ostatně můžete přesvědčit i na jejím Instagramu.

Blac Chyna

Bývalá striptérka a snoubenka Roba Kardashiana Blac Chyna se na červeném koberci objevila v outfitu z řetízků, které sotva zakrývaly, co měly. Naštěstí se jí kostým během večera nerozpadl, ale zajímalo by nás, jak se v něm asi sedělo?

Teyana Taylor

Americká zpěvačka a tanečnice Teyana Taylor zvolila na slavnostní akci poslední výkřik módy, kterým jsou kalhoty s podvazky v jednom. Ačkoliv se outfit může zdát praktický, možná se úplně nehodí k příležitosti jako byla tato.

Dreamdoll

Stejné kalhoty zvolila i hudebnice, která si říká Dreamdoll. Doplnila je pouze o podprsenku, takže odhalila spoustu kůže. I ona vypadala, že je se svým modelem spokojená. Nejnovější módní výkřik si tedy přeci jen našel nějaké fanynky.

Která celebrita oblékla nejbizarnější model?
Amber Rose
73 %
Rita Ora
11,7 %
Blac Chyna
3,4 %
Teyana Taylor
2,9 %
Dreamdoll
9 %
Celkem hlasovalo 556 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám