Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladá raperka Cardi B (25), která slaví za poslední rok nevídaný úspěch, porodila dceru Kulture teprve před pěti týdny. Svou dcerku neukázala ještě ani fanouškům na sociálních sítích, ale vyrazila dech všem přítomným na předávání cen MTV Video Music Awards.

Hned v úvodu totiž dorazila na pódium s uzlíčkem v náručí a chvíli to vypadalo, že dceru konečně ukáže světu. Nakonec uzlíček rozbalila a ukázalo se, že se nejedná o Kulture, ale o cenu MTV v podobě kosmonauta.

Cardi sama si odnesla z předávání cenu Best New Artist (nejlepší nový umělec), cenu Best Collaboration (nejlepší spolupráce) za píseň "Dinero" s Jennifer Lopez (54) a DJ Khaledem a cenu Song of Summer (píseň léta) za song "I Like It" s Bad Bunnym a J Balvinem.

Poslala také vzkaz všem haterům, kteří tvrdili, že mladá raperka nebude moci skloubit kariéru s mateřstvím. „Odnosila jsem dítě, porodila ho, a i tak pořád vyhrávám ceny,“ sdílela na svých sociálních sítích. Bylo to také poprvé, co se raperka od porodu objevila na akci. Nedávno dokonce zrušila svou účast na společném turné se zpěvákem Brunem Marsem. Prý se přepočítala a nemůže dceru opustit tak krátce po porodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám