Hlavní obsah
Článek

Tráví spolu takřka každou minutu. Bez své chlupaté kamarády neudělá Patricie Solaříková (35) takřka ani krok. Pravidelně ji brala i na natáčení seriálu Ulice, kde se z pejska, který čekal na svou paničku, stala televizní hvězda. S hraním ale fenka Jackie podle své paničky sekla.

„Hrála se mnou, ale už nebude. Byli jsme domluvení, že to bude jen na chvíli, není to pro ni přeci jenom zábavné, radši si hraje doma na zahradě,“ svěřila Super.cz herečka, která týraného pejska z romské osady na Slovensku bezmezně miluje. Z honoráře, který si fenka vydělala, už toho ale příliš nezbylo.

„Měla symbolický honorář, většinu jsem projela za cestu na natáčení, ale také dostala pamlsky, to je jasné,“ svěřila Solaříková během zábavného odpoledne, které strávila s dětmi z dětského domova.

„Od loňského roku jsem patronkou nadace Nadání a dovednosti, která podporuje děti z domovů. Absolvuji s nimi nejrůznější akce a chodím si s nimi vlastně hrát, tak jako tomu bylo i tentokrát, kdy jsme si vyzkoušeli virtuální realitu s Golemem,“ svěřila herečka, která si měsíční volno od natáčení a hraní v divadle užívala cestováním nejen u nás, ale i v zahraničí.

Reklama

Další články

Načítám