Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Písnička Petra Koláře (56) Navzdory hříchům, kterou napsal jako omluvu pro svoji ženu po nevěře s biletářkou, a která je už dva týdny nejhranější českou skladbou v tuzemských rádiích, se dočká videoklipu. Byla to rychlovka.

Klip k písni z chystaného alba Čas nás naučí, se natáčela tento týden v areálu Psychiatrické léčebny v pražských Bohnicích. „Šlo nám o to, vytvořit spíše obrazovou báseň než klasický klip,“ říká režisér a výkonný producent klipu Vítek Pokorný.

Jak přesně bude klip vypadat, se dozvědí už návštěvníci dnešního podvečerního křtu Kolářovy nové desky Čas nás naučí v pražském Hard Rock Café, kde má zpěvák od tří odpoledne i autogramiádu. Hard Rock Cafe také Kolář pomáhá s charitativním projektem Pinktober.

Pokorný s Kolářem si do týmu vybrali kameramana Jirku Marshala, střihače Vojtěcha Buchtu a fotografa Lukáše Vrtílka. Přizvána byla i špičková česká stylistka Claudie Marčeková se svým týmem. Na natáčení se přišel podívat také zpěvák, textař a skladatel Viktor Dyk, který s Petrem Kolářem spolupracoval na novém albu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám