Hlavní obsah
Článek

Nejstarší ze slavných sester Kourtney Kardashian (44) ukázala dokonalou postavu v bikinách a potěšila tím svých 66 miliónů fanoušků na Instagramu. Kourtney od posledního rozchodu se zajíčkem Younesem Bendjimou (25) jenom kvete a s každou další fotkou dává najevo, o co chlapec přišel.

S mladším modelem se Kardashian rozešla už poněkolikáté, ale tentokrát je to prý definitivní. Začátkem měsíce se objevily fotky, na kterých se Bendjima mazlí s bývalou známostí Justina Biebera Jordan Ozunou v Mexiku. A to byla pro Kourtney nejspíš poslední kapka.

„Nechce s ním mít nic společného, dokonce si zablokovala jeho číslo a nechce s ním být vůbec v kontaktu. Vůbec s ním do budoucna nepočítá a nemůže se dočkat, až povyk kolem jejich rozchodu utichne. Jediný důvod, proč se o něj zajímají média, je Kourtney. Ta se nyní raději soustředí na svou rodinu,“ prozradil zdroj webu Hollywoodlife.com.

S Bendjimou Kourtney strávila i letošní dovolenou v Evropě, jeho žárlivé scény, kvůli odhaleným fotkám na Instagramu jí však lezly značně na nervy. Uvidíme, kdo si srdce Kourtney získá příště. Bude to opět otec jejích dětí Scott Disick?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám