Hlavní obsah
Článek

V posledních letech zpěváka a malíře Martina Maxu (63) hodně trápily problémy s páteří a o nějakém pravidelném cvičení nemohla být řeč. V lednu se podrobil velice náročné operaci, ale jak se zdá, má konečně vyhráno. Po úspěšném absolvování zákroku má klid od bolestí a figuru skoro jako antická socha.

V posilovně byste ho ovšem hledali marně. "Rozhodl jsem se zužitkovat nemovitost, která mi ležela ladem a stavím hotel. Často vlastníma rukama. Vynesl jsem z přízemí do patra tuny tvárnic a dlažby," prozradil Martin tajemství svého těla, za které by vraždili i borci o třicet let mladší.

Bohužel na koupališti ani na pláži ho letos neuvidíme. "Léto je plné festivalů a různých jiných slavností. Čili jsem buď na pódiu, nebo v autě a na staveništi," vysvětluje.

Na stavbě hotelu, který by měl být dokončený na podzim, vzniká i zpěvákův nový videoklip. "Ne že by mi ty cihly tak přirostly k srdci, ale producent mě přesvědčil, že jde o vizuálně zajímavé prostředí. A já takhle koneckonců zabiju dvě mouchy jednou ranou. Dělám si, co potřebuju, a pár lidí běhá kolem a točí," dodal se smíchem Maxa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám