Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je mu pět měsíců a konečně jsme ho viděli na vlastní oči. Muzikálový pár Marie Křížová a Jan Kříž si našli chvilku a vyrazili s námi na procházku parkem s jejich pokladem, synem Filipem Janem. Hned jsme začali rozebírat, komu je klučina víc podobný.

"Řekla bych, že je víc po tatínkovi, ale je to tím, že má jeho oči," upozornila na Honzíkova modrá kukadla Maruška. "Ale naštěstí má Maruščin úsměv, já na ten svůj nikdy pyšný nebyl a Maruška má daleko hezčí," doplnil Honza.

Ten si v prvních třech měsících syna téměř neužil, protože měl angažmá v Německu. "Komunikovali jsme přes face time, ale teď všechno doháním. Jsem rád, že není fixovaný jenom na Marušku, je zvyklý, že si ho podávají lidi, hodně nám pomáhá Maruščina máma, nemá problém s mými rodiči, bereme ho i do divadla. Takže ho nezaskočilo, když se najednou doma objevil cizí pán, který má být jeho tatínek," smál se Honza.

Maruščina maminka ostatně páru pomáhá pořád. Marie Křížová momentálně zkouší muzikál Vlasy v divadle Kalich, také držitel Thálie Jan Kříž má další práci, i když už v Česku. "Oprašujeme muzikál v Liberci, do toho už se chystám na zkoušení dalšího projektu v Praze, takže to máme logisticky dost náročné," přiznal Honza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám