Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká televize ještě neodvysílala první díl nové řady StarDance a už řadu účinkujících zmáhá únava. Výjimkou není ani Veronika Arichteva (37), která kvůli vyčerpání začíná litovat, že nabídku vůbec přijala. Původně měla přitom úplně jiné plány než protančit střevíčky.

„Je to víc jak půl roku, kdy jsem zvažovala, jestli se pokoušet o miminko, nebo o tanec. Volila jsem jednodušší variantu,“ přiznala herečka. Nakonec se však ukázalo, že si své účinkování v taneční soutěži malovala v mnohem zářivějších barvách.

„Musím přiznat, že bych za cca dva měsíce radši byla máma, než si stoupla v přímém přenosu před lidi s něčím, co vůbec neovládám. Únava počítám bude podobná, chyby, nekoordinovanost pohybu, laktační psychóza a obavy z dalšího dne taky. Ale s miminem se nikde prezentovat nemusím!“ posteskla si Veronika na Instagramu.

Z jejího rozhodnutí přitom nebyl zrovna dvakrát nadšený ani její manžel Brisev Arichtev, který tak přišel o kšeft na Slovensku. Ten odmítl jen proto, aby mohl být své milované ženě oporou. Také on by ale teď určitě raději věnoval čas přípravám na miminko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám